Warning: Creating default object from empty value in /home/rkre4532/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 534

Chirurgie orală

Chirurgie orală

Extracția dentară. Înainte de a realiza o extracție, medicul dentist trebuie să analizeze atent antecedentele dumneavoastră medicale și dentare și va efectua o radiografie.
 

Radiografia oferă date despre lungimea, forma și poziția dintelui la nivelul osului maxilar și raporturile anatomice de vecinătate. Pe baza acestor informații, medicul poate estima gradul de dificultate al procedurii și poate decide dacă este nevoie de intervenția medicului specialist în chirurgia orală. Toate extracțiile se fac cu anestezie locală.
 

Rezecția aplicală

Această procedură chirurgicală consta în îndepărtarea vârfului rădăcinii și a țesuturilor înconjurătoare care sunt infectate. Etape: se va anestezia dintele, gingia și osul în locul în care se va realiza intervenția, urmează incizia gingiei în dreptul dintelui care urmează a fi tratat și expunerea rădăcinii dintelui, după care vârful rădăcinii și țesutul infectat din jur vor fi îndepărtate și dintele va fi obturat retrograde. În final se repoziționeză gingia și se sutureaza.